Tekstschrijver met een neus voor trefzekere taal

Textivity over TextivityOver Textivity

Jouw succes is mijn succes!

Ik ben Astrid Kruijer, het gezicht achter Textivity. Als tekstschrijver voel ik mij nauw betrokken bij jouw bedrijf. Ik leef me in, denk met je mee en vertaal jouw verhaal naar webteksten die werken. Mijn lat ligt hoog, jouw succes is mijn succes.

Als mens ben ik gezond nieuwsgierig, enthousiast, eigenwijs, een doorzetter, sportief en reislustig. Ik ben echtgenote, moeder, en baasje van Chica.

 

Van reiswereld tot radiojournaal

Voordat ik in 2006 startte met Textivity, werkte ik in branches variërend van de reiswereld en het bankwezen tot commerciële functies in het bedrijfsleven. In mijn laatste functie in loondienst was ik nieuwslezer bij radiostation Dolfijn FM op Curaçao. Een fantastische ervaring!

 

Spelen met taal
Spelen met taal hoort bij mij. Ik ben direct en dat zie je terug in mijn taalgebruik. Niet teveel woorden vuilmaken aan zaken die er niet toe doen. De juiste woorden kiezen om snel tot de kern te komen. Met als doel maximaal resultaat behalen voor mijn klanten. Spreekt dit je aan? Neem contact op en we maken een afspraak.

 

Ik laat mij verrassen door alles wat op mijn pad komt
Omdat je als tekstschrijver nooit bent uitgeleerd, blijf ik mijzelf bijscholen. Na mijn opleiding Journalistiek volgde ik:

  • Post-hbo Copywriting aan de Hogeschool Utrecht in 2007
  • Post-hbo Interviewtechnieken aan de Hogeschool Utrecht in 2009
  • Schrijven voor Websites bij Roy Ishak 2014
  • Webteksten schrijven bij Arjan Jonker – Waardevolle Webteksten 2015

 

Blijf je ontwikkelen!

Ont-wikkel je talenten!