Tekst als marketinginstrument Deze bedrijven gingen je voor

Mijn klanten gebruiken hun
website als marketinginstrument

Textivity mijn klanten

Mijn klanten zijn ondernemers en bedrijven die hun website serieus nemen. Die hun website zien als een belangrijk marketinginstrument. Die geloven dat een goed doordachte website leidt tot meer klanten en meer omzet. En begrijpen dat een websitebezoeker niet vanzelf een klant wordt.

 

Over de streep
Websitebezoekers shoppen via internet bij jouw bedrijf. Zij zoeken informatie of zijn op zoek naar een specifiek product of een dienst. Je bezoekers zijn bereid om in actie te komen, lees: een product of dienst af te nemen. Hoe trek jij hen over de streep? Door je website in te zetten als marketinginstrument!

 

Meer omzet
Je website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is het hart van je bedrijf dat jou in contact brengt met potentiële klanten. Door je website voor jou te laten werken, verhoog je je omzet. Je website geeft bovendien de mogelijkheid tot interactie met je klanten. Als volwaardige marketingtool die meebeweegt met jouw bedrijf.

 

Ben je er klaar voor?
Zorg dat je er klaar voor bent om potentiële kopers te ontvangen. Met een website die overzichtelijk en duidelijk is. Voorzien van heldere, zoekmachinevriendelijke teksten. Ik help je er graag bij!

In de afgelopen jaren schreef ik (web)teksten voor onder andere: