Ik schrijf jouw teksten jij krijgt meer klanten!

Ik schrijf jouw bedrijf naar the spotlights 

Textivity ik schrijf

Je bedrijf in de spotlights door het schrijven van webteksten die werken. Help! Hoe moet dat? Je bent tenslotte ondernemer, geen tekstschrijver. Dat geeft ook helemaal niet, ieder zijn vak. Misschien dacht je zelfs dat pakkende webteksten niet belangrijk zijn. Maar geloof me: ze leveren je echt meer klanten op!

Stel, je komt in een ongezellige winkel waar je niet vindt wat je zoekt. Verveelde verkopers kletsen met elkaar en maken geen aanstalten om je te helpen. Dan loop je toch linea recta de deur weer uit? Ik tenminste wel!

 

“Als je het niet zo zegt,
moet je het ook niet zo schrijven.”
(C. Buddingh)

 

Wat je zegt ben je zelf
Je website moet passen bij jou en je bedrijf. Communiceer daarom via je website zoals in een persoonlijk gesprek. En blijf consequent. Met dezelfde “tone of voice” voor je homepage, je productpagina’s en je algemene voorwaarden. Dit is slechts één van de geheimen van webteksten die werken.

 

Hoe gastvrij ben jij?
Kijk nu eens kritisch naar je eigen website. Is dit een gastvrije plek waar online klanten graag komen? Leest de informatie op je website lekker? Is het je bezoekers direct duidelijk wie je bent en wat je doet? Vinden ze wat zij zoeken en geef je antwoord op hun vragen?

En dan misschien wel het belangrijkste:

Worden jouw bezoekers ook klanten?

 

Webteksten die werken verleiden je bezoekers tot actie. Het loont echt de moeite om tijd te steken in het schrijven van prikkelende teksten. Heb je weinig tijd, zin of inspiratie? Gooi je schrijfstress overboord en gebruik je energie voor zaken waar je wèl goed in bent. Dat doe ik ook.

 

Ik schrijf jouw:

  • webteksten
  • LinkedIn profiel
  • blogs
  • advertorials
  • persberichten
  • artikelen

Ik schrijf contact Textivity